Actueel

GEANNULEERD

Troostweekend
27 & 28 november 2021

27 & 28 November a.s. vindt in het Fulcotheater in IJsselstein het “Troostweekend” plaats. Op zaterdag van 13.00-17.00 uur is er muziek, workshops en informatie te vinden in de verschillende zalen van het Fulcotheater. Alles rondom het thema rouw, verlies en herdenken. Er zijn bijvoorbeeld uitvaartverzorgers aanwezig, een ritueelbegeleider, rouwbegeleiding en er is een speciale workshop voor kinderen over verdriet.

Zondagmiddag is er een herdenkingsbijeenkomst voor genodigden die hun naaste willen herdenken tijdens de ceremonie van licht.

Werner&Werner Coaches in nalatenschappen zal hier ook te vinden zijn. Wij kunnen u meer informatie geven over onze diensten en eventueel een kennismakingsgesprek plannen om meer specifiek in te kunnen gaan op uw vragen rondom nalatenschap.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in het Fulcotheater, Overtoom 3, IJsselstein. U kunt gratis en vrijblijvend binnenlopen.

Wij werken samen met:

Landsman Uitvaartzorg
Vormgever van een herinnering

Robert Landsman Uitvaartzorg is een kleinschalige onderneming, dat merkt u al bij het eerste telefonische contact, wij nemen zelf de telefoon aan, zeven dagen per week, dag en nacht. In dat contact bespreken we welke eerste stappen gezet kunnen worden. 

Wij werken samen met:

Bas Poelstra Uitvaarten
Alles voor een mooi afscheid

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden om de uitvaart op een persoonlijke manier vorm te geven. Afscheid nemen hoeft immers niet standaard te zijn en mag ook anders. Hier vind u een handig overzicht met uitgebreide informatie en inspiratie voor een complete uitvaart.

Werner&Werner

Coaches in nalatenschappen.

Werner&Werner
Coaches in nalatenschappen

©2021 Werner&Werner – Gerealiseerd door Studio Pompe