Wie zijn wij

Antoinet Halbesma-Werner

In mijn functies in het bedrijfsleven heb ik uitgebreide ervaring opgedaan op o.a. (financieel) administratief gebied en complexe juridische vraagstukken. Ik heb het altijd bijzonder leuk gevonden mensen te informeren en verder te helpen met hun (juridische) vragen. In combinatie met de nodige levenservaring komt dit voor mij allemaal samen in de rol van Nalatenschapscoach en kan ik hier op mijn eigen persoonlijke manier vorm aan geven. Ik help u graag verder.

Persoonlijke competenties:
creatief, evenwichtig, oog voor detail, georganiseerd

Lopik
Telefoon: 06 136 461 16
antoinet@wernerenwerner.nl

KvK 82157995

Leontien Schoon-Werner

Persoonlijk contact, doen wat je leuk vindt en iets kunnen betekenen voor een ander. Dit zijn voor mij allemaal belangrijke aspecten die samenkomen in de rol van Nalatenschapscoach.

Door gebruik te maken van mijn opleiding, werk- en levens ervaring wil ik u graag bijstaan bij de lastige vraagstukken die bij een nalatenschap komen kijken.

Persoonlijke competenties:
oog voor detail, analytisch, sociaal, daadkrachtig

Bloemendaal
Telefoon: 06 482 722 17
leontien@wernerenwerner.nl

KvK 82715955

Werner&Werner

Coaches in nalatenschappen.

Werner&Werner
Coaches in nalatenschappen

©2021 Werner&Werner – Gerealiseerd door Studio Pompe